- yoga & qigong -

Kurs & Drop inn 2022

– Vi har timer formiddag og kveld for å myke opp og stresse ned – Vær med på kurs og/eller drop inn når det passer deg – Vi har trening for menn og kvinner, unge og voksne, om du er kjent med yoga eller tror yoga er for vanskelig fordi du føler deg stiv og støl – du er velkommen!

- Yoga på Lilleeng Helsepark -

F0CFE5B1-275B-43E5-97C1-77A87B70E314

MA Kundalini Yoga

MA Kundalini med Pia er en klasse over 4 uker med rolige og samtidig dynamiske øvelser, pust, mantra og meditasjon
Timeplan 2023

Timeplan 2023

Ny timeplan for 2023 - endelig mulig å melde seg på flere dager i uken for dere som elsker denne treningen, og mye rimeligere enn kurs!
Yin Yoga Zen 2023

Yin Yoga

Yoga for deg som trenger en rolig stund med fysisk og mental detox. Flyt med pusten og slipp myskelspenninger og mentalt stress.
Stive menn juni 2022

Yoga for stive menn

Yoga for stive menn - trening for mannfolk som vil styrke kjernemuskler, balanse og mentalt fokus. Optimal trening også for deg som er stiv og støl - Velkommen!
MediYoga Medisinsk yoga

MediYoga – Yoga som Medisin

Kom i gang med Yoga som medisin - sett av tid til meningsfull trening som reduserer unødvendig stress og styrker kjernemuskler og balanse.
Vinyasa Flyt mYoga

Vinyasa Flyt

Yoga med flyt mellom styrke og avspenning. Trening for kjernemuskulatur og balanse - redusere mentalt stress og pust dypere - Velkommen!
Skjermbilde 2022-03-21 kl. 13.05.50

Hatha Flyt I/II

Hatha Flyt med Liv Eva mandager kl 19:45-21:00. En dynamisk yogaform med moderat tempo for alle nivåer. Denne timen er for å koble av, stresse ned og få mer energi…
Kundalini Chakra Yoga

Kundalini & Chakra Yoga

Kundalini & Chakra Yoga med Pia Kundalini yoga, som blir kalt «yogaen for bevissthet», er en kraftfull yogaform som fokuserer på å vekke oss til vår sanne natur. I tillegg…