Yoga for gravide

Yoga for Gravide ❤️ – en skånsom terapeutisk yogaklasse tilpasset deg som ønsker å trene i løpet av svangerskapet – med Liv Eva Jørgensen Bates ved Moss YogaSenter på Lilleeng Helsepark☘️

Kurset starter mandag 9. oktober og går over 5 mandager kl 18:30-19:30

Yoga for gravide er en skånsom, styrkende og avspennende treningsform. Klassen er en tid du kan sette av for deg selv og for det voksende barnet ditt. Du vender blikket innover, og tar deg tid til å lytte til kroppen.

Hovedfokus vil være å stabilisere og styrke bekken og mageområde med trygge strekke og styrkeøvelser for brystkasse, korsrygg og hofter.

Mange gravide som trener Yoga opplever nettopp denne treningen som en uunnværlig støtte mot vanlige plager under graviditeten. Du vil trolig blant annet føle at du får mer rom og pust.

Vi jobber også med å løse opp skulderparti for å forebygge anspenthet i nakke og skuldre. Det vil være en god forberedelse til amming og løft.

Pusteøvelser, meditasjon og det å lære hvordan å spenne av og hanskes med fødselens intensitet er også noe vi jobber med.

Passer for alle som ønsker trygg trening i svangerskapet som både styrker, myker opp og gir deg gode pusteteknikker. Vi har små klasser med individuell tilpasning og vår skjønne instruktør er svært dyktig og har lang erfaring, du er velkommen!

Kursinformasjon

Tid:
Mandag kl. 18:30 – 19:30

9. oktober – 6. november 2023

Pris:
5 mandager kr. 1050

Du mottar faktura fra instruktør etter påmelding.

Velkommen!