YogaRetreat i desember – En gyllen mulighet til å lade batteriene helgen før julefeiringen. Rolig trening, varm – lett og mettende mat – en helg ment som inspirasjon til gode livsstilsvalg.
En økovennlig helg for avspenning og påfyll på vakre Vestre Kjærnes gård i Våler, kjent fra «Hver gang vi møtes» på TV2 ? ?

Gården ligger i fredelige omgivelser 20 min fra Moss, og stedet er som skapt for å stresse ned med nydelige rom både inne og ute. Alle soverommene har egne bad. En helg for glede og inspirasjon.

Tre dager med rolig og styrkende Yoga som passer for alle. Det blir også tid til meditasjonsvandring på stier i skogen til blant annet TretoppHytta. Mellom turer og rolig yoga serverer Anne-Grete måltider basert på rene og kortreiste råvarer ☘️

Alle dagene med økter i Medisinsk Yoga, Qi Gong og Yin Yoga – veiledet av Nevrofysiolog, Ernæringsterapeut og MediYoga-instruktør Anne-Grete. Hun forklarer hva som er betydningsfullt med rolig yoga, og hvordan fysiologien påvirkes av øvelsene. Anne-Gretes yoga er rettet mot den medisinsk-fysiologiske effekten av oppregulering av det parasympatiske nervesystemet! Spennende! ?

MAT! Vi overstrømmes av informasjon om mat. Bli inspirert av enkle og økologiske måltider basert på smakfulle ‘Østfoldske’ kortreiste matvarer.

Anne-Grete lager maten og det blir mye prat rundt vanlige spørsmål til mat i løpet av helgen – Hva er Gode Valg?
I flere år har hun drevet sin praksis som ernæringsterapeut ved Lilleeng Helsepark. Hun har særlig kompetanse på gode kostholdsvalg ved lavt stoffskifte, betennelsestilstander, irritabel tarm og SIBO (ugunstig bakteriesammensetning i fordøyelsen).

Måltidene er uten meieriprodukter, gluten, nøtter og egg. Det vil være nøtter tilgjengelig, og fløte til kaffe for de som vil ha det.