MediYoga Qi Gong Tai Chi

Gratis MediYoga – Qi gong Tai Chi – Yin Yoga på Lilleeng Helsepark når du er med på kurs ved Moss YogaSenter.

Meld deg på et kurs og få gratis yoga flere dager i uken på et yogastudio.

Kurstilbud på Lilleeng Helsepark:
rehabiliterende & forebyggende trening
med nevrofysiolog, ernæringsspesialist og Yoga & Qi Gong Tai Chi instruktør Anne-Grete Lavik-Haug

Moss YogaSenter er et elegant og fredelig yogastudio på Lilleeng Helsepark i Moss, sentralt beliggende med 3 timer gratis parkering.

Vårt unike tilbud er treningstimer alle dager i uken med balanserende og helsefremmende MediYoga, Mindful yoga, Yin yoga, Hatha Flyt, Vinyasa Pust, Qi Gong Tai Chi.

Myk opp og Stress ned

Vår spesialitet er trening for deg som vil myke opp og stresse ned – finne tid til dypere pust og tilstedeværelse. Øvelser som gjør oss i bedre stand til å tåle påkjenninger og stress.

Du er velkommen uavhengig av alder eller kjønn, og intensjonen med denne treningen er å inspirere, motivere og veilede til god helse.  Alle timene bygger opp og legger godt grunnlag for annen type trening.   

Gratis Drop In MediYoga Qi Gong Tai Chi

Høsten 2020 startet jeg et kurstilbud med gratis Drop In på andre timer. Det var veldig vellykket, og mange begynte å droppe innom flere timer i uken med yoga og qi gong tai chi.

Tilbakemeldingene har vært  fantastiske! Mange opplevde med jevnlig trening blant annet
– bedre balanse
– mindre smerter i nakke, skuldre og rygg
– bedre søvn

Online rehabiliterende trening

Har du ikke mulighet til å trene i studio, kan du bestille et rimelig og uforpliktende ONLINE Mindful Yoga Qi Gong Tai Chi program.

Online treningen er svært populær, den gir jo en frihet til å trene når og hvor det passer.

Det viktige med treningen er styrket fleksibilitet gjennom stressreduksjon, og tilbudet er variert med timer med MediYoga, Myk Yin og flytende Qi Gong Tai Chi.

Du er velkommen til å prøve et abonnement om det ikke passer for deg å komme til Lilleeng, det koster bare kr.200 for en måned.

“Medisinsk Yoga er bare nydelig. Takk til deg Anne-Grete for behagelige og stressdempende trenings-timer med deg. Kan anbefales til alle som trenger harmoni i hverdagen.”

Herlig yoga med Anne-Grete. Balsam for kropp og sjel!”