MediYoga Qi Gong Tai Chi

MediYoga – Qi gong Tai Chi – Yin Yoga kurs i Moss 2021

Kurstilbud for rehabiliterende trening med nevrofysiolog Anne-Grete Lavik-Haug.

Moss YogaSenter er et elegant og fredelig yogastudio på Lilleeng Helsepark i Moss, sentralt beliggende med 3 timer gratis parkering.

Vårt unike tilbud er treningstimer alle dager i uken med balanserende og helsefremmende MediYoga, Mindful yoga, Yin yoga, Qi Gong Tai Chi.

Myk opp og Stress ned

Vår spesialitet er trening for deg som vil myke opp og stresse ned – finne tid til dypere pust og tilstedeværelse. Øvelser som gjør oss i bedre stand til å tåle påkjenninger og stress.

Du er velkommen uavhengig av alder eller kjønn, og intensjonen med denne treningen er å inspirere, motivere og veilede til god helse.  Alle timene bygger opp og legger godt grunnlag for annen type trening.   

Gratis Drop In MediYoga Qi Gong Tai Chi

Høsten 2020 startet jeg et tilbud med gratis Drop In på andre timer ved deltakelse på et høstkurs. Det var veldig vellykket, og mange begynte å droppe innom flere timer med yoga og qi gong tai chi gjennom uken.

Tilbakemeldingene var fantastiske! Mange opplevde med jevnlig trening bedre balanse, mindre smerter i nakke, skuldre og rygg, og å sove bedre.

Online rehabiliterende trening

Har du ikke mulighet til å trene i studio, kan du enkelt bestille et rimelig og uforpliktende ONLINE Mindful Yoga Qi Gong Tai Chi program.

Online treningen er svært populær.

Det viktige med treningen er styrket fleksibilitet gjennom stressreduksjon, og tilbudet er variert med timer med MediYoga, Myk Yin og flytende Qi Gong Tai Chi.

Velkommen!

“Medisinsk Yoga er bare nydelig. Takk til deg Anne-Grete for behagelige og stressdempende trenings-timer med deg. Kan anbefales til alle som trenger harmoni i hverdagen.”

Herlig yoga med Anne-Grete. Balsam for kropp og sjel!”