Yin Yoga - myk og rolig

Vil du myke opp kroppen og stresse ned tankekjør kan du med fordel prøve rolig og behagelig Yin yoga. Øvelsene i denne formen for yoga  tøyer forsiktig muskler og bindevev, og gir en god følelse av avspenning og ro.

Den mentale helsen påvirkes og du løser opp spenninger i hele kroppen.

Yin yoga påvirker bindevevet som omgir ulike typer vev og organer. Det gjør deg fysisk sterkere. Øvelsene gjøres i kombinasjon med inn- og utpust, noe som vitenskapelig er vist å aktivere det para-sympatiske nervesystemet. Dette systemet er viktig for kroppens opptaks-og utskillelsesfunksjoner og avgjørende for god helse generelt.

Denne stille formen for yoga egner seg altså godt for personer som opplever fysiske og mentale spenninger i kroppen.

Dersom du er helt nybegynner og syns det er vanskelig å sitte på gulvet bør du starte med MediYoga-timer eller Qigong-timer, og heller avansere til Yinyoga når du er trygg med yoga. Det kan også være en fordel å variere mellom de ulike rolige yogatimene vi tilbyr gjennom uken. Da kommer du i form med en god start på det nye året.

De ulike yogatimene vi har gjennom uken kan effektivt løse opp spenninger og skape en styrkende indre ro.

Velkommen til mYoga på Lilleeng!

Langsom og uttøyende trening kan være effektiv ved indre stress og uro. Ta gjerne kontakt om du lurer på om treningen er riktig for deg t: 474 000 28

Kursinformasjon

Tid:
Mandager kl. 18:o0 – 19:00
Fredager kl 12:00-13:00

Pris:
Drop In kr. 250
eller
Abonnement kr. 900/måned, tilgang til hele timeplanen