Retreat Mat & MindfulYoga

RETREAT 13-15 November 2020

Drømmer du om å senke skuldrene og oppleve en spa-helg som gir deg følelse av overskudd og indre ro? Velkommen til retreat på vakre Vestre Kjærnes gård i Våler, kjent fra TV2 “hver gang vi møtes”

13-15 november – en helg med tid til deg selv, myk yoga for kropp og sinn, dypere pust 💛 stillhet, avspenning og god mat🌿

Velkommen fredag 13. november kl 16:00
Avslutning søndag 15. november kl 14:00

En helgeretreat med mulighet til å lade batteriene, meditere på tur, finne flyt med Mindful Yoga & QiGong og få gode tips om mat og livsstil.

 

Gården ligger i fredelige omgivelser 20 min fra Moss (60 min fra Oslo), og stedet er som skapt for å stresse ned med nydelige rom både inne og ute.

Det blir også tid til foredrag «Mat er Medisin» med Anne-Grete, og en innføring i enkel bruk av eteriske oljer om du er nysgjerrig på det. 

Meditasjonsvandring er et “must” denne helgen, og så er det sunne, varme måltider til inspirasjon og forhåpentligvis glede.

Alle får enkeltrom med høy hotelstandard og eget bad. Sengetøy og håndklær inkludert.

Fred og Ro, men også plass til prat og latter.

Mat: Anne-Grete ønsker å inspirere til gode måltider med mindre kjøtt, men dette er ikke en vegetar- eller råkosthelg.
Det er Anne-Grete som er ansvarlig for matlagingen og serverer varm mat til alle måltider.

Grunnet Covid-19 er det begrenset med plasser. Ta med egen yogamatte om du har, vi har også alt av utstyr til utlån.
Vi tar hensyn til smittevern slik at du er trygg både i yogasalen med god avstand mellom deltakere, og under måltider hvor du blir servert varm mat.

Bli med på en avslappende og inspirerende helg!
Velkommen til RETREAT med Anne-Grete!

Ta med din egen tannbørste, sko og klær til inne- og utebruk. Har du egen yogamatte så ta den med deg. Det er tilgjengelig matter, puter og tepper som du kan låne.

Retreatet i november er utformet og holdes av Anne-Grete Lavik-Haug.
Anne-Grete er utdannet både nevrofysiolog MSc, yogainstruktør og ernæringsrådgiver. Hun er gründer av mYoga & Mat er Medisin AS, og driver sin daglige praksis som ernæringsveileder ved Lilleeng Helsepark i Moss. Hun har spesialkompetanse innen irritabel tarm (IBS), bakteriell ubalanse i fordøyelsen (SIBO/LIBO), stoffskifte- og betennelsesplager. Daglig underviser hun også stressreduserende treningsformer i sitt yogastudio på Lilleeng Helsepark. Anne-Grete er også gründer og eier av Fotobag AS sammen med sin mann.