Qi Gong, Qi Gong Tai Chi, Qi Yoga Energi og Balanse

Qi Gong Høst 2020 med Anne-Grete

Nytt høstkurs i Qi Gong!
Dette er et kurs for styrket kjernemuskulatur, god holdning og balanse – torsdager kl 11-12 fra september til midten av november 2020.
Finn indre styrke og overskudd gjennom meningsfull trening, myk opp stive muskler og pust dypere, finn balanse og ro ?? Nivå: passer for alle.
QiGong torsdager 11-12 ved Moss YogaSenter på Lilleeng Helsepark.
Drop In kr 240,-
Spørsmål t: 474 000 28
Velkommen?
Instruktør Anne-Grete Lavik-Haug har mange års erfaring som yoga instruktør. Hun er utdannet nevrofysiolog MSc, ernæringsterapeut og MediYoga, Yin Yoga og Qi Gong instruktør. Hun veileder gjennom timen med et medisinsk perspektiv, med spesielt fokus mot nervesystemets regulering av kroppens fysiologi.
Mange føler seg overveldet av forventninger i livet og blir stresset av alt som burde gjøres. Stress kan gjøre oss stivbente, både fysisk og mentalt. Vi tåler påkjenninger. Likevel er det lett å glemme at vi også trenger påfyll av gode øyeblikk for å stå godt gjennom påkjenninger.
Trening i Qi Gong og MindfulYoga kan åpne rom i deg for ro og klarhet.
QiGong er stående for hofte, ryggsøyle og skuldre – og ikke minst: trening i pust & tilstedeværelse.

Ved å løse opp spenninger i stramme muskler frigjøres energi. Dette påvirker smidighet og balanse.

Treningen virker også stressreduserende gjennom myk tilstedeværelse og tid til å merke betydningen av bevegelsene, samt sammenhengen mellom kropp og sinn.
Pusten er sentral, og du veiledes i pust. Vi avslutter med lett meditasjon.

Vi er oppmerksomme på øyeblikk vi opplever, tanker som kommer og går og øver på tilstedeværelse. Dette er viktig verktøy for å kunne senke tempoet og gi slipp.

Høstkurs kr 2.000 + gratis drop in på alle andre ledige timer (online Drop In).

Påmelding online.

Har du spørsmål? Kontakt Anne-Grete på t 47 40 00 28.

Velkommen!