Moss YogaSenter eies og drives av meg, Anne-Grete Lavik-Haug.

Jeg er mor til fire og gründer av Fotobag.no + Mat er Medisin.no + mYoga.no

Mitt fokus gjennom Mat er Medisin og Moss YogaSenter er å bidra til at flest mulig kan få en bedre hverdag.

Mitt mantra: Det er aldri for sent å gjøre en god endring.

Klinisk utreder og forsker i 14 år med spesialfelt innen hjerte/kar, slag, kolesterol, overvekt, diabetes, hormonelle sykdommer. En kortere periode i farmasøytisk industri som CRA, en stilling som innebærer monitorering av studiedata ved utprøving av legemidler i mennesker.

I 2014 startet jeg  Mat er Medisin.no som siden har vokst og nå er en del av Lilleeng Helsepark, den største helseparken i Østfold.

  • Nevrofysiolog MSc, Universitetet i Oslo (biolog 4 år med spesialisering 2 år i nevrofysiologi ved Med Fak)
  • Spesialisering i SIBO (bakteriell forstyrrelse i tarmsystemet) fra Tunsber Medisinske skole
  • Medisinsk Yoga instruktør fra MediYoga
  • Functional Nutrition and Functional Medicine, under utdanning ved Institute for Functional Medicine
  • Ernæringsterapeut fra Tunsberg Medisinske skole

Flere år i Tyskland 2 år med innridning av trakhenere og hannoveranere til dressur og sprang ved stutteriet Gut Hohenheide i Bremen. Ved Universitetet i Köln tok jeg grunnkurs i  Bedriftsøkonomi ved  ved siden av jobben med unghestene.

Fordypning i nevrofysiologi  Det ble ikke økonom av meg, men en Mastergrad i nevrofysiologi fra Universitetet i Oslo. Gjennomført ved laboratoriet med det dyktige Moser-ekteparet, som i 2015 mottok den første norske Nobelpris i medisin. Veileder Professor Per Andersen, en dyktig hjerneforsker med fantastiske evner som inspirator og kunnskapsformidler innen blant annet historie, naturfag og medisin. Han er spesielt kjent for sin forskning av hippocampus’ struktur og funksjon i forbindelse med hukommelse og læring.

Forskning, doktorgrad og jobberfaring Videre forskning og doktorgrad ved Per Andersens laboratorium ble lagt på hyllen da hennes første barn ble født.

I 14 år samlet jeg erfaring innen utvikling av legemidler fra legemiddelindustrien og siden som utreder ved statlig kontroll av legemidler. Behovet for bedre forståelse og behandling av livsstilssykdommer utover legemiddelbehandling utviklet seg.

Mat er Medisin og Medisinsk Yoga Etter flere års utdanning innen ernæring og terapeutisk yoga (MediYoga) startet jeg Mat er Medisin  som i 2016 flyttet inn i flotte, nye lokaler i Lilleeng Helsepark, -samlokalisert med Volvat Medisinske Senter, leger, spesialister, tannleger, psykologer, bedriftshelsetjeneste og apotek. Jeg samarbeider med behandlere innen Funksjonell Medisin samt fastleger og psykologer i områdene rundt klinikken.

Moss YogaSenter ble startet januar 2018 da jeg overtok et større lokale på Lilleeng Helsepark og gjorde det om til et Yoga Studio. Her tilbyr jeg Medisinsk Yoga (MediYoga), Yin Yoga, Qi Gong. Jeg er så heldig å ha med erfarne og dyktige Frøydis Elvestrand fra Yogarom – hun underviser Hatha Yoga for nygebynnerv og mer øvet. Nytt i høst er nydelige Vibeke Mork Sandersen fra YogaVibe som underviser Mindful Yoga.

Familiebedrift Sammen med min bestevenn Rune driver jeg også fotobag.no,

Fotobag er en nettbutikk med stort utvalg av fotovesker for damer og herrer fra Kelly MoreONAKetti HandbagsPompidooJill-E – Shootsac – EpiphanyBit of Sweden samt fotosekker for både dame og herre F-StopClickelite, blitsutstyr Godox – mm.

Familiebedriften har et showrom med alle vesker, bager, sekker, blitser, stativer og annet utstyr. Du er velkommen for å se eller prøve. Avtal tid med Rune og ta turen ut til Son/Moss, han spanderer nykvernet kaffe ?