Moss YogaSenter

Om Moss YogaSenter

Moss YogaSenter og Mat er Medisin eies og drives av meg, Anne-Grete Lavik-Haug.

Jeg er mor til fire og gründer av mYoga.no + Mat er Medisin.no + Fotobag.no

Mitt fokus gjennom Mat er Medisin og Moss YogaSenter er å bidra til at flest mulig kan få en bedre hverdag.

– Det er aldri for sent med en god endring!

I 14 år var jeg klinisk utreder og forsker med spesialfelt innen hjerte/kar, slag, kolesterol, overvekt, diabetes, hormonelle sykdommer. En periode jobbet jeg også i farmasøytisk industri som CRA, en stilling som innebærer monitorering av studiedata ved utprøving av legemidler i mennesker.

I 2014 startet jeg mitt eget firma Mat er Medisin.no som siden har vokst og nå er en del av Lilleeng Helsepark, den største helseparken i Østfold.

  • Utdannet nevrofysiolog MSc, Universitetet i Oslo
  • Spesialisering SIBO (bakteriell forstyrrelse i tarmsystemet) Tunsberg Medisinske skole
  • Medisinsk Yoga instruktør fra MediYoga
  • Functional Nutrition and Functional Medicine, under utdanning ved Institute for Functional Medicine
  • Ernæringsterapeut fra Tunsberg Medisinske skole

Flere år i Tyskland Jeg praktiserte i flere år innridning av unghester til salg innen dressur og sprang (trakhenere og hannoveranere) ved stutteriet Gut Hohenheide i Bremen. I 2 år studerte jeg også Bedriftsøkonomi ved Universitetet i Köln ved siden av jobben med unghestene.

Fordypning i nevrofysiologi  Studier ved Universitetet i Oslo ble avsluttet med en Master i nevrofysiologi ved det medisinske fakultetet. Spennende forskning gjennomført ved laboratoriet med det dyktige Moser-ekteparet. De mottok den første norske Nobelpris i medisin i 2015. Veileder var Professor Per Andersen, en dyktig hjerneforsker med fantastiske evner som inspirator og kunnskapsformidler innen blant annet historie, naturfag og medisin. Han er spesielt kjent for sin forskning av hippocampus’ struktur og funksjon i forbindelse med hukommelse og læring.

Forskning, doktorgrad og jobberfaring Videre forskning og doktorgrad ved Per Andersens laboratorium ble lagt på hyllen da mitt første barn ble født.

I 14 år har jeg samlet erfaring innen utvikling av legemidler fra legemiddelindustrien og siden som utreder ved statlig kontroll av legemidler. Behovet for bedre forståelse og behandling av livsstilssykdommer utover legemiddelbehandling utviklet seg.

Mat er Medisin og Medisinsk Yoga Etter flere års etterutdanning i ernæring og yoga startet jeg Mat er Medisin ved Vansjøklinikken. Vi flyttet i 2016 inn i flotte, nye lokaler i Lilleeng Helsepark, og er samlokalisert med Volvat Medisinske Senter, leger, spesialister, tannleger, psykologer, bedriftshelsetjeneste og apotek. Jeg samarbeider med behandlere innen Funksjonell Medisin samt fastleger og psykologer i områdene rundt klinikken.

Moss YogaSenter ble startet januar 2018 da jeg overtok et større lokale på Lilleeng Helsepark som jeg har gjort om til et Yoga Studio. Her tilbyr jeg Medisinsk Yoga (MediYoga) Yin Yoga og Qi Gong. Erfarne og dyktige Frøydis Elvestrand fra Yogarom har både dynamiske yogatimer, Hatha og rolig Restorativ Yoga. Nytt i høst er nydelige Vibeke Mork Sandersen fra YogaVibe som underviser Mindful Yoga.

Tilbudet ved Moss Yogasanter er Medisinsk Yoga, Hatha Yoga, Qi Gong, Yin Yoga, Restorativ Yoga og Kundalini.

 

Familiebedrift Sammen med min bestevenn Rune Lavik-Haug driver jeg også FOTOBAG.NO 

Dette er en nettbutikk med stort utvalg av fotovesker for damer og herrer fra Kelly MoreONAKetti HandbagsPompidooJill-E – Shootsac – EpiphanyBit of Sweden samt fotosekker for både dame og herre F-StopClickelite, blitsutstyr Godox – mm.
Gå gjerne inn på nettsiden og se om du finner noe fint!