- yoga & qigong -

Kurs & Drop inn 2022

– Vi har timer formiddag og kveld for å myke opp og stresse ned – Vær med på kurs og/eller drop inn når det passer deg – Vi har trening for menn og kvinner, unge og voksne, om du er kjent med yoga eller tror yoga er for vanskelig fordi du føler deg stiv og støl – du er velkommen!

- Yoga på Lilleeng -

Skjermbilde 2022-03-21 kl. 13.05.50

Hatha Flyt I/II

Hatha Flyt med Liv Eva mandager kl 19:45-21:00. En dynamisk yogaform med moderat tempo for alle nivåer. Denne timen er for å koble av, stresse ned og få mer energi…
MediYoga Medisinsk yoga

MediYoga – Yoga som Medisin

Nye MediYoga kurs starter i november - sett av tid til meningsfull trening som reduserer unødvendig stress og styrker kjernemuskulatur.
Kundalini Chakra Yoga

Kundalini & Chakra Yoga

Kundalini & Chakra Yoga med Pia Kundalini yoga, som blir kalt «yogaen for bevissthet», er en kraftfull yogaform som fokuserer på å vekke oss til vår sanne natur. I tillegg…
Stive menn juni 2022

Yoga for stive menn

Yoga for stive menn - trening for kjernemuskulatur, mentalt fokus og avspenning. Optimal trening også for deg som er stiv og støl - Velkommen!
Vinyasa Flyt mYoga

Vinyasa Flyt

Vinyasa Yogakurs fra november til midten av desember. Myk yoga med flyt mellom styrke og avspenning. Trening for kjernemuskulatur og balanse - redusere mentalt stress og pust dypere - Velkommen!
Mindfulness Stressmestring HS

Mindfulness kurs

Mindfulness Stressmestring kurs - lær om hvordan tilstedeværelse kan påvirke helsen og livskvaliteten din, og hvordan du kan oppnå bedre selvinnsikt og selvforståelse.
Embody Yoga med Pia

Embody Yoga med Pia

En kundalini-basert yogaform med fokus på tilstedeværelse i kroppen. Vi bruker bevisst pust, dynamiske øvelser, mantra og meditasjon - Velkommen til mYoga!
Meditasjonskurs HS

Meditasjon Kurs

Meditasjonskurs, reduser stress og få innsikt i sammenhengen mellom tanker og følelser.
Anne-Grete smil

SOMMERFERIE 2022

Nå i sommer er det ferie, vi starter nye kurs i august/september Sommerferie 2022 Vi har tatt sommerferie, og yogasalen er stengt frem til nye kurs starter mot slutten av…