Møt vår dyktige og varme instruktør Frøydis til Hatha Yoga. Hun starter nye kurs 6 januar 2020 ved Moss YogaSenter ???

Mandager 19:00-20:30  Onsdager 19:00-20:30  Torsdager 18:00-19:30.
Ingen klasser i vinterferien 17-21 februar (uke 8).

Påmelding online eller til Frøydis; post@yogarom.net ?
Hatha Yoga II 12 mandager kl 19:00-20:30
Hatha Yoga I 12 onsdager kl 19:00-20:30
Hatha Yoga II 12 torsdager kl 18:00-19:30

Kursene vil være farget av Frøydis sine Shadowyoga studier og praksis.
Vi har våde lineære og sirkulære former, asanas (posisjoner) vi blir i, og sekvenser hvor bevegelsen fra én asana til én annen er like viktig som de enkelte asana i seg selv.

Frøydis vektlegger presisjon, teknikk, gradvis tilnærming og respekt for eget utganspunkt. Vi vil (fortsette å) jobbe med grunnleggende variasjoner over squats som hjelper oss å etablere den nødvendige fleksibiltet og styrke for en mer avansert praksis i alle klasser.

Shadow yoga er en skole for tradisjonel Hatha Yoga, men det er også en skole som vektlegger forberedende øvelser og sekvenser som vi sjelden eller aldri finner i de vanlige formene for yoga asana praksis i dag. Kursene vil slik kunne bringe både nye øvelser og perspektiver til deg som allerede har praktisert i flere år.

Pust, intensjon og hvilken holdning vi praktiserer med vil fortsatt være grunnleggende viktig i Frøydis sin tilnærming til yogapraksis (yoga sadhana). Det samme gjelder Ayurveda som verktøy for individuell balansering og tilpasning.

Har du lyst til å prøve deg men har særlige utfordringer, som går utover det å være generelt stiv eller svak, så kan det være lurt å investere i én eller flere individuelle timer, eventuelt parallellt med et kurs.

Mer informasjon finnes på www.yogarom.net

Hjertelig velkommen!