FLYT - en workshop om pusten

WorkShop om pust med Pia Grimstad.

Tid: Lørdag 23. april kl. 12:00-14:00

Pris kr. 300,-

Pust er nøkkelen til så mangt. Alt speiles i pusten; helsen din, følelsene dine, til og med din opplevelse av verden. Det kan hjelpe deg å mestre livet på en god måte når du er bevisst hvordan du puster.

Pia vil i denne workshopen bruke tid på å vise hvordan du blir mer bevisst pusten og hvordan det kan være nyttig for deg.

Du lærer hvordan du kan puste deg gjennom kroppens chakrasystem, med ulik pust for blant annet økt selvtillit, å få kontakt med din indre visdom og for å skape klar kommunikasjon.

Økt bevissthet rundt pust vil ikke bare gi deg en mer effektiv yoga- eller trenings-praksis, men også øke livskvaliteten generelt. Det kan øke energiflyten i kroppen slik at du enklere finner balanse og harmoni i hverdagen.

Pia er yogalærer utdannet i Kundalini og YinYoga fra RA MA Institute for Applied Yogic Science i Los Angeles, og Ying Yang Instituttet i Norge.

Hun har en dyp lidenskap for naturlig helbredelse og studerer det meste hun kommer over innen temaet. Hun har også lang erfaring fra meditasjonsterapi og energimedisin.

Kursinformasjon

Tid:
Lørdag 23. april 2022

kl. 12:00- 14:00

Pris:
kr. 300,-